Annons från Alphaplus

Nå optimal effekt med rätt detoxprogram

Avlägsna slaggprodukter, tungmetaller och kemikalier med hjälp av ett två veckors detoxprogram. Under denna period får du också tips och trix på hur du bör äta och dricka för att uppnå bästa resultat.


Mighty Detox är en unikt framställd kombination av spirella, klorella och koriander.

Många detox-kurer består av en ”tarm-detox” eller “lever-detox” och har därmed har en begränsad effekt. En nystart med Mighty Detox innebär detox för både lever, njurar, tunntarm och tjocktarm, och har som mål att hjälpa kroppen snabbare bli av med ansamlade tungmetaller och kemikalier. Mighty Detox innehåller spirella, klorella och koriander i kombination för att binda tungmetaller och kemikalier i kroppen och föra ut dem.

Du kan göra en detox på många sätt. Det kan vara på lång sikt genom att du detoxar 1 dag per vecka under lång tid, eller genom en 5:2 strategi med 2 dagar av detox-kost och näringstillskott varje vecka.

Eller så kan du också göra en eller flera kortare detox-kurer per år som pågår under en långhelg, 10 dagar, 14 dagar eller mer. Då kan du komplettera med Psylliumfröskal och Pau D'arco te för en 10–14 dagars nystart.

Såhär kan en utrensning med 14 dagars Mighty Detox se ut

Frukost: 2 stora glas vatten, sedan dryck ett halvt eller helt glas med 2 – 3 tsk Mighty Detox blandat med vatten eller utspätt juice eller i en smoothie.  Sedan kan man dricka en blandning av Psylliumfröskal och vatten. Det går bra att blanda även i en frukt- /bärsmoothie.

Mellanmål ett: 1 frukt, 1 dl bär eller 1 grönsak. Koka upp och häll i en stor termos Pau D'arco te och drick 6 koppar av denna detox te varje dag.

Lunch: Gröna måltider på råkost och tillagat, t.ex. soppa, wokade eller ugnsbakade grönsaker med ekologisk olivolja eller ekologiskt kokosfett

Mellanmål två: 2–3 tsk Mighty Detox blandas med vatten, sedan drycks psylliumfröskal blandat med vatten + 1 frukt, 1 dl bär eller 1 grönsak

Middag: 1–3 olika grönsakssorter, blandat, ångkokta och råa. Ägg eller avocado om behövs.

Mellanmål tre:  1 frukt, 1 dl bär eller 1 grönsak

Starta din resa till ett hälsosammare liv här!

Programmet har utvecklats av detox- och näringsspecialisten, Peter Wilhelmsson, som bland annat har arbetat med detox på hälsohem under 10 år samt har över 35 år av klinisk verksamhet.